Γίνε μέλος του ΣΕΔΙ

Ο Σύνδεσμος Ελλήνων διαμεσολαβητών μέσα από τα δεκάδες μέλη του δημιούργησε ένα ΔΙΚΤΥΟ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΩΝ για την προώθηση της διαμεσολάβησης στην πράξη.

Οι συνάδελφοι διαμεσολαβητές μέλη του ΔΙΚΤΥΟΥ, αποκτούν επιπλέον προβολή και επαγγελματική αναγνωρισιμότητα και επιλέγονται από δικηγόρους αλλά και πολίτες και επιχειρήσεις που επιθυμούν να επιλύσουν τις διαφορές τους με διαμεσολάβηση.

Το ΔΙΚΤΥΟ περιλαμβάνει μια μηχανή αναζήτησης που επιτρέπει στους επισκέπτες της ιστοσελίδας να αναζητήσουν διαμεσολαβητές του ΔΙΚΤΟΥ σε όλη την Ελλάδα.

ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Σ.Ε.ΔΙ

Για να γίνετε μέλη του Σ.Ε.ΔΙ αρκεί να συμπληρώσετε μια ηλεκτρονική αίτηση εγγραφής.

Η απλή εγγραφή μέλους στο Σύνδεσμο Ελλήνων Διαμεσολαβητών είναι δωρεάν.

Για όσους διαμεσολαβητές επιλέξουν να εγγραφούν ως premium μέλη, υπάρχει η premium εγγραφή μέλους με ετήσια συνδρομή €30, η οποία μπορεί να γίνει με επώνυμη κατάθεση στο λογαριασμό του Σ.Ε.ΔΙ ΙΒΑΝ: GR40 0171 7170 0067 1713 5814 486 στην ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ και αποστολή του αποδεικτικού κατάθεσης στο info@sedi.gr

Τα premium μέλη του Συνδέσμου προβάλλονται στο Δίκτυο Διαμεσολαβητών του Συνδέσμου, (ώστε να εμφανίζονται πιο ψηλά στις μηχανές αναζήτησης), έχουν δικαίωμα συμμετοχής σε webinars με κορυφαίους Έλληνες και ξένους επαγγελματίες του χώρου και εκπτώσεις σε εκπαιδευτικές δράσεις και εκδόσεις του Συνδέσμου.

 Όλα τα μέλη, απλά και premium μπορούν να στέλνουν στον Σ.Ε.ΔΙ προς δημοσίευση άρθρα τους και νέα σχετικά με την εναλλακτική επίλυση διαφορών.